Szállítási és fizetési információk

Fizetés és szállítás:

 

A rendelés kifizetése többféleképpen történhet:

 

Utánvéttel készpénzben:

 

A rendelés kifizetésére lehetőség van a futártól való átvételkor. A csomag átvételét követő 8 munkanapon belül elektronikus úton küldjük el kedves vásárlóink részére.

FIGYELEM!

Az utánvétes fizetés plusz költségekkel jár. A rendelés értékéhez a szállítási díjon felül további + 500 forintot számolunk fel utánvétes fizetés esetén, ezért inkább az előre utalást, vagy a BARION Bankkártyás fizetést javasoljuk kedves vásárlóinknak!

Utánvéttel történő fizetésre 25.000 forint feletti vásárlás esetén NINCS LEHETŐSÉG!

 

Bankkártyás fizetéssel:  

 

A bankkártyás fizetés esetén a fizetési mód kijelölése után a tovább feliratra kell lépni, mely után megjelenik a fizetendő összeg a szállítási költséggel együtt Ezután a rendelés megerősítési feliratra lépve megjelenik a Barion felület, ahol választhatsz, hogy regisztrálsz előbb vagy regisztráció nélkül fizetsz.                                      

 

A BARIONRÓL

Mit jelent a BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni webáruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Fizess kényelmesen bankkártyával

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed, és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

 


Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Fizess kényelmesen bankkártya nélkül

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid, üzletfeleid tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

Ingyenes

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad. Nincs havi díj sem.

Kövesd vásárlásaidat

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz

 

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót.

Böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

 

Fizetés előre utalással:

A rendelésed ellenértékét előre utalással is fizetheted. A rendelésed után díjbekérőt küldünk neked, amin megtalálod a fizetéshez szükséges információkat, úgy, mint

Bankszámlaszám:

Közlemény:

Vételár és fuvardíj:

A pénz beérkezése után számlát küldünk neked mailben.


Figyelem!

Előre utalásos fizetési mód esetén kizárólag a vételár megfizetését követően dolgozzuk fel a rendelésed!


Szállítási információk:

 

A szállítás minden esetben gyűjtőfuvarral történik a rendelést követően 4-5 munkanapon belül. A rendelés minden esetben a vételár beérkezésével tekintünk elfogadottnak, kivéve utánvétes fizetés esetén.

Minden igyekezetünk ellenére előfordulhat, hogy egy-egy termék még elérhető állapotban jelenik meg a webáruházban, de nem elérhető a gyors készlet változás miatt. Ebben az esetben a szállítás előtt értesítést küldünk!

Logisztikai feladatokat vállalkozásunk részére az ECO Magyarország Kft végzi.